SporttiTV

Porttilan blogit

Ruuskasen valmentaja vaihtuu

Maanantai 30.4.2018 klo 17:20 - Jari Porttila

Keihäänheittäjä Antti Ruuskasen valmentaja vaihtuu yllättäen.

Jarmo Hirvonen valmensi Ruuskasta vielä kevään leirillä, mutta Hirvonen ja Ruuskanen vahvistivat vapun aattona, että yhteistyö päättyy.

Oheessa Jarmo Hirvosen tiedote asiasta kokonaisuudessaan.

Henkilömuutoksia Antti Ruuskanen Olympiaprojekti 2020:ssa

 

Antti Ruuskanen on satsaamassa täysillä uransa tärkeimpään tavoitteeseen tehdä paras mahdollinen huipennus pitkän uransa päätteeksi Tokion Olympialaisissa 2020. Toipuminen vammoista ja tehdyistä operaatiosta on edennyt viimeisen puolentoista vuoden aikana hyvin ja suunnitellusti.

Loukkaantumisriskien minimointi päivittäisissä harjoituksissa ovat lisänneet merkittävästi henkilökohtaisen valmentajan roolia ja panosta suoritusten kontrollointiin. Hänen eteneminen tuleviin tavoitteisiin edellyttää myös valmennuksellisesti täydellistä sitoutumista ja panostus mahdollisuutta. Yli 35 vuoden valmentajakokemuksen perusteella tiedän mitä arvokilpailuissa menestyminen urheilijalta ja valmentajalta edellyttävät. Olen käynyt läpi ne vaateet, jotka loukkaantumisista kärsinyt, onnistuneesti operoitu ja pitkän uran tehnyt Antti Ruuskanen tulee valmentautumisessa Tokio tavoitteeseensa tarvitsemaan.

Osaltani olen analysoinut käytettävissäni olevat, sekä ajalliset, että taloudelliset resurssit ja ne eivät nykytilanteessa mahdollista tavoitteeseen vaadittavaa satsausta ja toimintamallia. Tämän johdosta olemme yhdessä Antti Ruuskasen kanssa käsitelleet minun panostusmahdollisuudet ja todenneet hänen tulevien tavoitteiden osalta että en pysty jatkamaan ja etenemään tuloksellisessa valmennusvastuussa vaadittavalla tavalla.

Tämän johdosta olemme tänään sopineet valmennusyhteistyön päättämisestä. Antti Ruuskasella on valmiudet toteuttaa hänen tavoitteensa vaatimat valmennus- ja tukiprosessit oman ammattitaitoisen verkoston avulla eteenpäin. Tämän johdosta olen myös huojentunut että muutokset eivät estä hänen menestysmahdollisuuksia tulevaisuudessa ja olen luottavainen että Antti Ruuskanen tulee pääsemään asettamiinsa tavoitteisiinsa.

 

Savonlinna 30.4.2018

 

Jarmo Hirvonen

Kommentoi kirjoitusta.

Lisää kirjoituksia


Uutiset

Kekkonen ja Gorbatsov (15.10.2015)
Isänpäivä lähestyy taas ja moni miettii mitä lahjaksi. Tässä kaksi hyvää vaihtoehtoa, Mihail Gorbatsov "Näin sen muistan" ( Minerva kustannus ) ja Maarit Tyrkkö..

Boltin piikkarivaras saatiin kiinni (27.08.2015)
Usain Boltin kultajuoksussa käyttämät piikkarit yritettiin varastaa kisan jälkeen. Bolt poseerasi kunniakierroksen jälkeen maalin kohdalla, tehden tutun "jousipyssy"-asentonsa..

Pihtiputaalla ennätysmäärä heittäjiä (26.06.2015)
Pihtiputaalla on leireillyt keskiviikosta alkaen liki 300 keihäänheittäjää. Lisää aiheesta täältä: http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maaseutu/keih%C3%A4s-lent%C3%A4%C3%A4-pihtiputaalla-taas-sunnuntaina-1..